Tentang Kami

Syarikat EKZA FOOD RESOURCES (SA0418589-A) adalah sebuah perniagaan perkongsian Bumiputera yang telah di daftarkan dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).
ekram
Syarikat ini di terajui oleh En Mohd Zahid Saaizan dan En Ekram Yusof dengan perniagaan utama syarikat adalah memproses, membekal dan menjual sate mentah.

En Ekram Yusof sudah berpengalaman lebih 8 tahun dalam perniagaan sate di sekitar Lembah Klang dengan resipi perapan istimewa dan saiz sate yang lebih besar daripada sate biasa.zahid

En Mohd Zahid Saaizan berkelulusan ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Perniagaan dari Universiti Pertanian Malaysia (UPM) juga mempunyai pengalaman luas dalam dunia perniagaan.

Beliau memiliki rangkaian perniagaan i2Fix.com di seluruh Malaysia yang merupakan satu-satunya rangkaian terbesar di miliki oleh bumiputera dalam bidang membaiki alat telekomunikasi Apple.

kilangSate Ayam, Daging (Tenderloin) dan Sate Rusa
yang di keluarkan oleh syarikat EKZA FOOD RESOURCES (SA0418589-A) telah mendapat sambutan luarbiasa dari pelanggan terutama sekali di cawangan usahawan kami di Restoran Hatinie Seksyen 10 Shah Alam.

Sate kami di proses di kilang pemprosesan kami yang terletak di Seksyen U12 Shah Alam, Selangor